Sunday, December 14, 2014

Projek crochet terbaru

Assalam kawan2 semua hari ni akak nak share projek crochet terbaru akak.  Design ni akak dah buat 3 pcs semuanya. Dekat rumah Sungai Way dan juga rumah Subang. Sesiapa yg nak  menempah boleh jugak.









Friday, May 16, 2014

CUSHION COVER BARU

Salam kengkawan semua, malam ni akak nak share cushion cover yang akak baru beli ngn Lynn Cottage, seperti biasa apalagi kalu tak design bunga ros. Kali ni bunga rosnya color merah  Ok kita cuci mata ngn cushion cover akak, akak hanya beli 3 pcs sahaja made in Belgium tak larat nak beli banyak2 cukuplah asalkan ada, salam....















Sunday, May 4, 2014

KITCHEN TOWEL & BELLS

 Assalamualaikum kawan-kawan dah lama akak meyepikan diri dari N3 ni kerana takde apa yang hendak diceritakan dan juga takde barang2 baru yang hendak disharekan.  Untuk pengetahuan rakan2 semua suami akak baru jugalah meninggal dunia pada bulan mac yang lalu.  Anak2lah sebagai ganti dan membahagiakan akak.  Akak memang minat mengumpul kitchen towel dan juga glove dan buat koleksi pun. Ini yang terbaru akak beli cupcake kitchen set. Oklah kawan2 semua





         
Assalamualaikum kawan2 di sini akak nak share serba sedikit perhiasan2 kecil akak di atas meja konsul yang akak susun balik semula. Oklah kita cuci mata dengan koleksi yang tak seberapa ni ye.






Sunday, April 22, 2012






Assalammualaikum kawan2, lama akak tak N3
blog ni, tak ada citer dan barang sebenarnya nak
share sama2. Trio set ni dah lama beli ngn Mona
UK. Nama set ni akak dah lupa. Bunganya akan2
sama ngn OCR Royal Albert, tapi yang ni emas
nya banyak. Ok lah kawan2 cuci matalah ngn trio
set akak ini ye, salam....

Thursday, July 28, 2011

TEA TOWEL AND FRY PAN






Salam kengkawan apa khabar, diharap baik-baik
semuanya. Tak lama lagi kita akan menyambut
bulan Ramadan, jadi kenalah masak untuk berbuka
puasa. Malam ni akak nak share Tea Towel dan Fry
Pan, benda2 ni bukannya akak pakai untuk memasak
tapi dijadikan hiasan aje di dapur akak yang secoet ni.
Oklah kita layan ajelah gambar yang tak banyak ni...

Monday, June 20, 2011

LACE LAGI







Assalamualaikum kawan-kawan lama sudah akak
tak N3, takde barang baru, jadi tak ada cerita
nak dicoretkan di sini. Malam ni akak akak share
lace alas meja organza yang akak beli akak multi-
purposekan ia. Akak jadikan ia sebagai chairback.
Ok kawan-kawan kita cuci mata dgn lace akak ni.

Wednesday, February 2, 2011

MORE CROCHET







Assalamualaikum kengkawan arini akak nak
share Alas Meja Crochet yang akak kait. Ok cuci
mata ajelah dengan koleksi crochet akak ni...


ShoutMix chat widget