Sunday, April 22, 2012






Assalammualaikum kawan2, lama akak tak N3
blog ni, tak ada citer dan barang sebenarnya nak
share sama2. Trio set ni dah lama beli ngn Mona
UK. Nama set ni akak dah lupa. Bunganya akan2
sama ngn OCR Royal Albert, tapi yang ni emas
nya banyak. Ok lah kawan2 cuci matalah ngn trio
set akak ini ye, salam....

Thursday, July 28, 2011

TEA TOWEL AND FRY PAN






Salam kengkawan apa khabar, diharap baik-baik
semuanya. Tak lama lagi kita akan menyambut
bulan Ramadan, jadi kenalah masak untuk berbuka
puasa. Malam ni akak nak share Tea Towel dan Fry
Pan, benda2 ni bukannya akak pakai untuk memasak
tapi dijadikan hiasan aje di dapur akak yang secoet ni.
Oklah kita layan ajelah gambar yang tak banyak ni...

Monday, June 20, 2011

LACE LAGI







Assalamualaikum kawan-kawan lama sudah akak
tak N3, takde barang baru, jadi tak ada cerita
nak dicoretkan di sini. Malam ni akak akak share
lace alas meja organza yang akak beli akak multi-
purposekan ia. Akak jadikan ia sebagai chairback.
Ok kawan-kawan kita cuci mata dgn lace akak ni.

Wednesday, February 2, 2011

MORE CROCHET







Assalamualaikum kengkawan arini akak nak
share Alas Meja Crochet yang akak kait. Ok cuci
mata ajelah dengan koleksi crochet akak ni...

Wednesday, January 26, 2011

MY LOVELY LACE
















Asalamualaikum kengkawan semua, sihat semua
hendaknya, arini akak share serba sedikit koleksi
lace akak, ada yang akak beli dari englisvintages dan
juga dari Lovely Lace. Akak memag minat dengan
lace tak kira curtain, doilies dan apa saje. Oklah
kengkawan kita cuci mata petang ni ngn lace
seciput kak.....

Tuesday, January 18, 2011

CROCHET



Kod RAJ 01 RM 39.00 dia 18 inci
benang tebal Poly




Kod RAJ02 - RM40.00 dia 20 in
benang tebal Poly




Kod RAJ03 - RM 39.00 dia 18 in
benang tebal Poly



Kod RAJ04- RM23.00 dia 10 in
benang tebal Poly




Kod RAJ05 - RM45 dia 24 in
benang tebal Poly


Assamualaikum kengkawan malam ni akak nak
share serba sedikit koleksi crochet yang baru
akak buat. Akak sekarang mengambil
tempahan dari kawan2 yang berminat dengan
crochet ini, masa dulu akak buat untuk diri
sendiri saja, tapi ada kawan2 yang nak
menempah dari akak, lalu akak terus minat
untuk mengambil tempahan, kepada sesiapa
yang berminat bolehlah menempah dari akak.
sekian buat masa ini, salam sekali lagi....
* warna benang terpulang kepada permintaan....

Monday, January 10, 2011

MY HOUSE IN KOSMO NEWSPAPER DATED 9/1/2011

Assalamualaikum kengkawan semua, diharap
sihat walafiat, malam ni akak nak share tentang
rumah akak yang telah masuk dalam Akhbar
Kosmo pada hari Ahad yang lepas 9/1/2011.
Dsini akak paparkan gambar2 yang telah diambil
dan dimasukkan dalam akhbar berkenaan.
Gambar2 ini akak telah masukkan dalam Facebook
akak, dan disini akak paparkan juga gambar2 ini
untuk semua rakan2 blogger d mana saja mereka
berada. Sekian.... cuci mata ye dengan gambar2 di
bawah ini.... kalu sesiapa yang hendak beri komen
apa2 saja silalah comment akak kat bawah ni ye...


















ShoutMix chat widget