Sunday, February 21, 2010

PINK PINK PINK



Jambangan bunga ini exchange gift dari SanMawia
(Blog SunFlower), tima kasih ye my dear, akak suka
sangat dgn bunga ni, so sweet....




Minat sangatlah dengan color dan bunga ros
kat Bedak Talcum Yardley ni, dan sabun
di sebelahnya....




Bunga tu akak letak kat lemari solek akak....
sambil solek tengok bunga, hehehe...








Trinket Box bunga pink, akak memang minat
benda2 macam ni....


Selamat malam kengkawan, malam ni nak takde
apa yang citer, hanya nak share tentang minat
akak dengan warna pink, lagi lembut color pink
tu lagilah akak akak suka, oklah kika buat cuci
mata ajelah.....

2 comments:

Erna said...

salam rozie..cantik betul blog ni..warna pink juga minat saya..mula buka sini tengok..suka..sangat..cantik..menarik..

rozi said...

salam erna, tima kasih banyaklah erna suka blog akak, erna suka jugak color pink sama dgn akak... lagi sekali tima kasih banyak2 ye...


ShoutMix chat widget