Saturday, September 11, 2010

RUMAH MASUK MAJALAH ANJUNG SERI











Salam kengkawan terlebih dahulu Kak Rozie
nak ucapkan selamat hari raya pada semua
kengkawan, seronok tak hari raya tahun ni?
Kali ni nak share pasal rumah Kak Rozie
masuk majalah Anjung Seri keluaran
September 2010. Akak saja nak share minat
decoration English Style ni macam kita2
semua nilah..... minat sangat dengan style ni
kan. OKlah kengkawan layan aje gambar yang
serba sedikit ni... Gambar anak tak masuk
sebab dia orang sekolah, shooting hari biasa
bukan Sabtu atau Ahad.

20 comments:

kak Erna said...

salam rozie..memang cantik dan patut pun masuk majalah..rozie memang pandai menghias rumah..saya tang tu..memang ketinggalan..tak seni lansung..

rozi said...

salam Erna, hiasan rumah rozie simple aje, rumah apartment saje, tapi rozie memang minat menghias, segala mak nenek rozi hias, sampai bilik air pun tingkapnya rozie pasang curtain nipis aje, tak de dlm gambar, Salam Erna, Selamat Hari Raya Sekeluarga....

ITZ JELAI said...

bertuahla badan..rumah cantik

shida said...

Salam kak rozi..Slmt Hari Raya maaf zahir dan batin..cantik rumahnya..tak puas tngok nanti sy beli majalah..

rozi said...

salam ITZ JELAI, simple aje hiasan rumah akak, rumah apartment aje, tapi akak memang minat menghias....

rozi said...

salam shida, selamat hari raya maaf zahir batin dari akak jugak, simple aje hiasan rumah akak shida, beli ye majalah tu jgn tak beli, tengok betul2 lagi puas, terang...

Sally said...

tahniah kak..nak kena pi cari majalah ni..harap banyak lag kat pasaran..rumah akak memang cantik lah.

rozi said...

salam Sally, gi cepat, akak harap2 banyak lagi sebab ni kira pasaran hari raya jugaklah ye....
tima kasih banyak suka umah akak.
Salam Aidil Fitri, Kak Rozie

Ogy said...

owhh rumah akak rupanya...shantek..simple...but sweet sgt.... :D

rozi said...

salam ogy, aa.. rumah akak hiasannya simple aje,
rumah apartment aje, mane boleh letak banyak barang, tu rumah rehat akak ogy, rumah no. 1 kat Sg Way, nanti pergi kat link akak pondok mawar, lagi simple... Kak Rozie nak ucap selamat hari raya

Sena Çeyiz said...

Salam!
Dear Rozi, although not very smooth render, magazine pictures and articles in his house is very nice. I also congratulate.
Bye.

Julie said...

Rozi, congratulations! It looks like a beautiful article. Very well done and it's fun to be in print. As always, your blog is so attractive.

rozi said...

Salam Sena, thank you for the congratulated. My decoration just simple only and i'm so glad that my house was in the magazines.

rozi said...

Thank you Julie for the congratulated and i'm appreciated because you like my blog. Thanks again

**sHiKinn** said...

salam kenal akak..thanks singgah blog saya.huh bleh share idea cara nk hias rumah ni..siap masuk anjung seri lagi..ok nanti nak beli anjung seri..tahniah akak!

rozi said...

salam shikin, boleh share idea, akak pun idea rakan blogger sikit dulu, kami sama-sama share idea, beli ye majalah tu buat kenangan dan ucap tahniah

FAWA said...

salam kak...saya baru tgk...kalau tau sempat td p beli majalah AS tu..lawa kak...bila la nak dapat jadi macam g2...hi hi

rozi said...

salam FAWA, nanti beli ye majalah tu, keluaran bulan September 2010, simple aje deco umah akak, pelan2 nanti boleh buat hisasan macam tu...

zarah said...

mmg cantik dan saya berkenan english style...tp umah kecik...terpaksa simpan hajat tu...tahniah laaa ye kak

rozi said...

salam zarah, tima kasih suka umah akak, takpe umah kecik, umah akakpun kecik juga, apartment aje tapi luas sikit, simpan dulu hajat tu, nanti buat juga english style ni ye...


ShoutMix chat widget