Sunday, November 28, 2010

Salam kengkawan semoga sihat hendaknya, arini
akak nak share sikit tentang set yang akak baru beli
ngan Mona, englishvintange UK iaitu Royal Albert
Dimity Rose. Bunga rosenye kecil2 aje dan warnanya
pink lembut. Berkenan pula akak dengan design ni
emas kelilingnya bentuk kerawang2 sikit.
Oklah kengkawan cuci matalah dengan teaset akak
ini ye...







4 comments:

Fatin Ismida said...

first time dtg blog ni..cantikk la sgt. brg2 lama2 ala english tak de ke yg akk nak buat garage sale ke? saya beru nak bmula kemas2 dan hias rumahcam gini.

rozi said...

Salam Fatin, tima kasih dtg blog akak, akak dah gumpul barang2 ni dah lama, ada yang baru beli yang made in England semuanya baru beli... sayanglah pulak nak jual barang lama2 tu. Fatin boleh beli kat Romantika, banyak barang ala English kat sana, akak barangan tempatan banyak beli kat Romantika...

Bonda_Naufal said...

salam kenal kak... .. sama la set ni ngan kite punye... beli pun ngan org yang sama :)

rozi said...

salam Bonda_Naufal, salam kenal jugak, ye samalah kita punya taste, akak monalah yang rekomen dimity rose ni, kalu tak silap akak ni bondacottage kan, akak dah tengok kat blog Naufal dulu set didmity rose ni, cantikan lembut aje bunga dia....


ShoutMix chat widget