Monday, January 10, 2011

MY HOUSE IN KOSMO NEWSPAPER DATED 9/1/2011

Assalamualaikum kengkawan semua, diharap
sihat walafiat, malam ni akak nak share tentang
rumah akak yang telah masuk dalam Akhbar
Kosmo pada hari Ahad yang lepas 9/1/2011.
Dsini akak paparkan gambar2 yang telah diambil
dan dimasukkan dalam akhbar berkenaan.
Gambar2 ini akak telah masukkan dalam Facebook
akak, dan disini akak paparkan juga gambar2 ini
untuk semua rakan2 blogger d mana saja mereka
berada. Sekian.... cuci mata ye dengan gambar2 di
bawah ini.... kalu sesiapa yang hendak beri komen
apa2 saja silalah comment akak kat bawah ni ye...

















13 comments:

Miss Boo said...

wah..bestnya akak...famouse gitu...:)

Julie said...

The word that comes to mind when I look at your blog is "elegance". Plus it gives me a cozy feeling. I wish I could understand what is written but it's so fun to enjoy all the lovely photos, Rozy.

rozi said...

salam Miss Boo, tima kasih ye, biasa aje Miss Boo, hiasannya simple aje, geli lak hati akak you kata famous....

rozi said...

Hello Julie, thank you for visiting my blog, the content in the newspaper is all about my interest and decoration in my house. I'm sorry Julie because Im forgot to wish you merry christmast and happy new year. but I really enjoy saw your family photo and your grandchild is so cute...

shida said...

salam rozie ...

cantik rumah ...shida ada baca tentang rozie dlm kosmo tu ..aha dah jumpa blog rozie pula ...

rgds

ANIZA A MOKHTAR said...

Wah comel nye rumah Kak Rozie. So sweet. Boleh la saya datang singgah rumah. Interested betul nak tengok. :)

rozi said...

salam shida, tima kasihlah baca tentang rozie dalam Kosmo, selalu2lah singgah blog rozie, shida ada fb atau blog tak, nanti bolehlah rozie singgah jugak...

rozi said...

salam Aniza, tima kasih banyak suka umah akak, boleh silakan dtg umah akak, kalu nak dtg hari sabtu atau ari ahad akak ada kat umah tu ye,
bolehlah kita sama2 share idea hias2 umah...

rusz said...

shantek umh akak...umh sy bila ler nk jd cmni gak..huhu

rusz said...

kna kumpul wit dulu nih..hehe

http://mummynajwa-rusz.blogspot.com

rozi said...

salam rusz, tima kasih banyak suka umah akak, akak dulupun mengumpul duit juga nak cantikkan umah, lama2 dapat jugak idaman di hati, rusz kumpul duit dulu ataupun beli sikit2 dulu lama2 banyak jadinye, ok rusz terima kasih sekali lagi singgah blog akak dan bagi komen, jumpa lagi...

Ernie Fadzlinawati said...

salam..kak rozi..cantik rmh akak..wow..teruja gtu..so...lovely..

rozi said...

salam Ernie, tima kasih banyak suka umah akak, simple aje decoration nye,tapi akak suka sangat Ernie kata so lovely, thanks again Ernnie...


ShoutMix chat widget