Wednesday, October 14, 2009

Deman Raya - Open House Lagi

Deman raya masih belum reda lagi -banyak jugalah Kak Rozi gi open house rumah sedara mara dan kawan-kawan dan juga mereka yang datang kat rumah Kak Rozi. Kak Rozi tak buat open house, siapa yang datang Kak Rozi akan masak untuk mereka, masak resepi simple-simple aje, janji makan.



Jiran terapat macam keluarga sendiri iaitu Liza dan
mummy dia Mak Ros datang berhari raya di rumah Kak Rozi.




Inilah satu-satunya family dan harta bagi Kak rozi iaitu keluarga abang sebab Kak Rozi tak ramai adik beradik hanya dua orang. Empat orang inilah saje anak buah Kak Rozi dan kesayangan kami sekeluarga dan mereka inilah yang akan memeriahkan kami bila hari raya tiap-tiap tahun. Yang baju biru tu dia soranglah satu-satunya kakak ipar Kak Rozi, tolong Kak Rozi masak rendang tiap-tiap tahun pada hari raya. Doa Kak Rozi mereka sekeluarga dilimpahi rahmat dan berbahagia selalu.





Semua yang duduk atas kerusi family Normadiah jiran baik Kak Rozi
dan semua yang duduk di bawah adalah anak-anak dan juga ibu Kak Rozi.





Kalau nak kenal Kak Rozi yang tengah-tengah bertudung coklat. Yang baju pink(Ana) dan putih(Faezah) sepupu Kak Rozi geng kelakar, pecah perut kalau jumpa. Yang baju hijau tu mummy Kak Rozi kelakar orangnya kalau dah kenal.




Ni gi rumah kawan baik kat Rawang, yang pegang baby tu Nor memang kawan baik macam adik sendiri, yang berbaju merah tu Salimah kawan satu department, sama minat decor ngan Kak Rozi.




ShoutMix chat widget