Sunday, October 25, 2009

MY LITTLE KITCHEN

Salam kekawan, petang ni akak nak share
tentang little kitchen akak, tulah secoet aje,
rumah apartment tak besar, tak boleh nak
letak barang banyak2, ruangnya terhad.
Kitchen akak ada ambil serba sedikit idea
Lynncottage, bolehkan Lynn akak share....







Kabinet ni memanjang aje....




Idea letak tin jug dan tin2 kat atas kabinet tu ambil
idea dari Lynncottage, berkenan akak ngn kitchen dia





Nilah koleksi tin secipot akak, hajat hati nak
beli banyak, tapi takde tempat nak letak,
letak kat microwave oven ni saje.....





Mum's kitchen yang tergantung ni beli ngan Wana,
dari rainhouse..




Antara sudut-sudut kat kitchen kecil ku










1 comments:

LYNNMIDI said...

Salam kak Rozie,
baru dah nak jengah rumah akak hari ...cantik rumah akak ......dapo akak pun cantik kemas teratur..kecik ke besar tak kisah kak yg penting kite happy dengan ape yg kite buat..
TQ kak coz sudi ambik idea dari dapo rumah lynn...kembang je hati nie...(hehehe badan pun kembang gak...) bila ade kengkawan yg nak sharing macam akak nie...hilang penat kite hias rumah..bile ade kawan yg suka....dengan hiasan kite...


ShoutMix chat widget