Sunday, March 21, 2010

BASKETS COLLECTION

Asalamualaikum kengkawan, malam ni akak nak
share pasal bakul pulak, bukan bakul rotan tapi
bakul porselain dan bakul kristal (Soga, Japan).
Akak memang minat dengan bakul termasuk bakul
rotan juga, tapi malam ni akak nak share bakul
porselain
yang ada dalam koleksi akak, taklah besar
sangat
sedang2 dan kecil aje saiznye, oklah kita cuci
mata ye
dgn bakul2 akak ni....


















2 comments:

inna said...

salam kak rozi...

saya pun suka kolek benda2 mcm ni kak..sekarang dah stop sebab rumah saya dah agak sarat...

thanks for sharing kak.. :-)

rozi said...

salam inna, basket ni bila akak kumpulkan nampak banyak juga.. tapi sebenarnye, duduknye
merata tempat hehehe... inna buat log baru nye
matahari, cantik, baca komen akak ye... kalu inna free pegi nak link akak bukak blog pondok mawar itu umah no.2 akak, simple aje hiasannye
kena ikut citarasa emak akak, org tua... tak suka sarat2, tak mcm kita... klau boleh semuanye nak letak...


ShoutMix chat widget