Saturday, March 6, 2010

MY NEW COLLECTIONS

Salam kengkawan, hari ni akak nak share tentang
koleksi terbaru akak, iaitu Royal Albert trio
set dan juga lilyput lane .Akak minat sangat dengan
design bunga ros yang ada kat trio set ni, sejuk dan
tenang hati tengok bunga2 ros ni... buat masa ni,
ni sajelah dulu koleksi trio set akak, semua ni akak
beli ngn Mona EnglishVintages, oklah kita cuci

mata ye dgn koleksi akak yang seciput ni...





Royal Albert Trio Set 3 design berbeza




Gambar jauh




Royal Albert Trio Set Pocket of Posie, minat
sangat bunga ros pinknye lembut




Royal Albert Trio set Autum Rose, memang
menawan hati



Yang inilah pula Old Roses, akak memang minat
corak bunga ros......




Lilyput Lane, beli dua ketul dulu....


SPECIAL GIFT







Special gift ni dapat dari rakan blogger
Inna, Merah Samar, tima kasih banyak2
Inna, hadiah ni amat akak hargai, cantik
sangat2.... minat dgn bunga ros, dapat hadiah
pun bunga ros, suka teramat sangat....

7 comments:

Erna said...

cantik..akak meamng suka jengok blog ni..untuk melihat keindahan bunga2 rose yang ada..

rozi said...

salam Erna, tima kasih Erna suka jengok blog Kak Rozi, tengok bunga2 ros memang menghiburkan hari akak kerana keindahan... tu pasal bunga ni
dapat gelaran queen of flowers, tul tak?

Erna said...

salam rozi..geli pulak hati..rozi..kata akak..saya pun camtu..he he..tadi saya dh tengok..umor ..rozi tulis 50..mngkn 2009 punyo umorkan..kalau cam tu..kita sama umor..sebaya..patut minat tu sama..cuma saya ni ketinggalan sikit dalam it ni.minat macamana pun ngan bunga ros..tapi tak reti nak buat macam rozi ni..bolih tepek gambar bunga ros yang cantik kat blog..blog saya pun anak yang buat background dia...

rozi said...

salam Erna, kita sebaya ke, ingatkan Erna muda lagi pada rozi, kalu macam tu kita ni sama2 minat ngn bunga roslah ye... mula2 anak rozi yang ajar, lepas tu dah pandai sendiri tepek sana tepek sini hehehe... Erna bagi address
blog Erna sekali lagi rozi dah lupa blog Erna
yang mane satu ye, rozi nak ziarah ni....

Erna said...

rozi..kita punya minat yang sama..umor pun sama..tapi saya tak pandai menghias macam rozi..saya tengok rozi punye rumah pun..cantik2 hiasanya..yang tu..saya tak seni..anak2 hero semuanya..anak sulong kita pun sama nama...mak3hero.blogspot...coretan erna..

rozi said...

salam Erna, ye minat kita sama, tapi rozi memang
minat menghias, kadang2 duduk termenung tiba2 datang banyak idea nak hias itu ini, tapi umah ni kecik aje, apartment (rumah rehat rozi) nak
letak barang2 banyak2 pun ruangnya tak besar....
Nama anak sulung Erna, Muhammd Azri jugak macam nama anak rozi.... Rozi memang suka sangat nama Azri....
ok rozi nak ziarah blog Erna pulak...

Maizatul Azura Mohamad Yusuf said...

best ler tgk...penuh ngan bunga ros..hgga ke bilik air..


ShoutMix chat widget