Tuesday, March 23, 2010

YARDLEY RED ROSES DAN TIN PINK ROSES

Salam kengkawan, malam ni akak nak share koleksi
Yardley of London akak, ingat tak dulu akak ada entry
Yardley English Rose pink, malam ni akak nak share
koleksi red roses pulak. Seronok pulak mengumpul
bedak talkum, body spray dan juga sabun ni, warna
dan bunga rosenya yang buat akak suka sangat. Next
time akak nak kolek Yardley bunga Levender pulak yg
terkenal pada masa dulu2. Disini jugak akak nak share
tin bunga rose pink tiga tingkat beli ngan Lynn Cottage,
ok mari cuci mata ye....

Sesiapa yang berminat dengan barangan Yardley boleh
SMS Akak No. 016-9161535, nak beli SATU2 atau SET
pun boleh, di atas permintaan puan2... atau jugak email
akak rodziah@um.edu.my
Untuk perhatian: Gambar yang tertera di bawah adalah yang
terbaru dari Yardley of London, dulu2 punya lain bekasnye....
















Koleksi English Rose Pink dan juga Red Roses


TIN BUNGA ROSE PINK
















3 comments:

Erna said...

salam rozie..cantiknya..saya akan ..cuba ...he he..cuba nak dapatkan juga nanti..kat mana nak dapatkan yardly tu ye...tu..jenama masa kita muda2 dulu tu kan..

rozi said...

salan erna,memang cantik pasal bekasnya dah fesyen baru... kalu nak beli kat giant ada, bhgian bedak, sampoo yg mcm2 tulah...
Jenama ini famous masa kita muda dulu pun, rozi pun pakai, pastu bekas buang bukannya simpan tul tak? skrg ini nak simpan bekasnya sayang...
Lain kali rozi nak kolek bunga lavender pulak, cantik erna bekas baru dia, ungu lembut colornya... rozi harap erna dpt membelinya ye... salam

Cik . yah said...

salam hai geram betullah mlm tadi cari koleksi bedak yardley x jumpa .smua pasaraya de ke jual jenama ydley.


ShoutMix chat widget