Sunday, March 14, 2010

MORE ROYAL ALBERT TRIO SET AND JEWELLERY BOX COLLECTION

MY SECOND AWARD
Award dari Chempaqa Lavender Cottage,
tima kasih banyak ye Chemp bagi Award ni,
cantik sungguh Award ni teapot ngan bunga ros lagi.


AWARD DARI KAK YAH YAYA COTTAGE
Pertama kali dapat Award, tak sangka lak
akak tersenarai dalam penerima Award
terima kasih banyak ye Kak Yah Yaya Cottage
dan juga Inna yang bagitau... Syukur Alhamdulilah...




Salam kengkawan, hari ini akak share lagi Royal
Albert Trio Set akak, set ni ketinggalan flight
lambat sampai sikit, tapi Alhamdulilah dah
selamat sampai juga dia.... Trio set ni namanya
English Beauty tapi akak panggil bunga ros kudup...
pasal akak tengok bunga ni tak kembang2 macam
bunga ros akak yang lain2 tu.... dan juga akak nak
share jewellery
box akak yang baru beli kat Lovely
Lace, ada potongan 50%
apalagi akak pun rembatlah
mcm kata2 kawan2... tul tak
? Trio Set ni akak beli ngan
Mona Englishvintages nun
jauh kat oversea tu...
thanks Mona dah selamat sampai...

Oklah kawan2 kita cuci mata jelah ye.....
Salam dari Kak Rozi.




Gambar close-up, bunga ros kudup ni memang
memikat hati akak...




bunga rose kudup ni memang tak kembang2
agaknye ye....








Minggu lepas mereka ni bertiga, sekarang ni
dan jadi empat sekawan pulak....









Jewellery box dibalut dengan kain lace dan reben
bunga rose, bunga rose kecil2 tu akak tambah
sendiri.....





15 comments:

Erna said...

rozie..memang cantik...dah selalu 2 tengok kat n3 rozi bunga ros cantik2 ni..takut ter ikut pulak he..he..memang terpikat sungguh..cantik..

englishvintages said...

salam krozie,,wahhh sikudup dah sampai kat rumah ye..cantik tu...

rozi said...

salam Erna, tima kasih ye selalu singgah blog rozi, takpe kita cuci mate je dulu, nanti kalu Erna ada duit lebih bolehlah beli satu dulu...
Rozi beli pakai duit yang simpan2 tulah dan juga
pakai duit tabung hehhe....

rozi said...

salam my dear Mona, sikudup dah sampai dgn selamat pd hari Sabtu baru ni, ptg tu jugak
akak bawak balik rumah Subang, terus snap gambar dan display dengan kawan2 dia yang tiga
tulah, hehehehe...

aleana(maria) said...

kak rozi,

cantiknya..suka sangat..tapi mesti mahal kan.
tak pe tengok akak rozi punya pun dah ok.senang hati. mesti rumah akak bertambah cantik dgn koleksi trio tu.

rozi said...

salam aleana(maria)tima kasih ye suka dgn koleksi akak, harganye boleh tahan taklah terlalu mahal sangat, kalu aleana berkenan belilah satu dulu... rumah akak kecik aje, apartment, just simple2 decoration, kalu aleana
nak tahu harga masuk blog englishvintages ye,
dah bagi tahu Mona nama akak rozi, o.k.

aleana(maria) said...

apartment pun besar kak.saya ni rumah teres tapi cukup2... ruang untuk anak (berkejaran berlari )nak hias brg brg xboleh nanti takut terlanggar atau pun tangan anak2 kecil suka sangat nak mendeko..letak kejap je..adalah tangan mana yg mengalihnya atau ambil letak..ambil letak..nak tengok la umi..nak tgok la umi..skrg ni semua benda saya letak tinggi2..puas hati xde siapa boleh mengambilnya.nantila agak2 duit cukup baru boleh tanya kak mona..buat masa ni tgok rumah akak dulu

rozi said...

salam aleana, apartment akak memang besar sikit aleana, takpe biar dulu, bila anak2 dah besar nanti boleh beli sikit2 dulu. Akakpun
bukan sekali rap, beli ansur2, satu bulan beli satu, tapi tiap2 bulan mesti beli tak banyak satu mesti beli, kita kerjakan, duit akak, jadi
suami tak boleh marah, kalu duit dia komplen juga dia. Akak nak bagitau Aleana, rumah akak
tak lama lagi masuk magazine Anjung Seri, minggu lepas 10/3/10 dah shooting dah kat rumah
akak, bulan bila keluar, nanti dia bagitau akak. Nanti kalu keluar Akak bagitau aleana, beli ye nanti....
Oklah aleana, Salam dari Kak Rozi...

Julie said...

As usual, your blog is just delightful!

rozi said...

Hello Julie, thank you so much, thanks again
because you always visited my blog.
Your art tip so beautiful, i like it...
Thanks julie for your comment

aleana(maria) said...

w/salam kak rozi
ni pagi2 lagi dah bertandang ni saja nak memanaskan badan..jap lagi sambung kerja..
bestnya rumah akak masuk majalah.nanti akak bagitau saya ya.boleh le saya beli buat kenangan..

rozi said...

salam aleana, tak belum buat kerja kita cuci mata dulu, samalah macam akak....
nanti bila dah keluar kat pasaran akak bagi tahu ye... beli tau...
Salam sekali lagi
Kak Rozi

Dynazdilla.com said...

salam..mmg akak ni minat rose yer..best lihat... saya pun nk buat deco mcm akak jgk la..agk2 jd ker..

rozi said...

salam dynazdilla, ye... akak memang minat rose sangat2... dialu-alukan buatlah... insyaAllah menjadi, tengok kawan2 punya idea, mane yg berkenan kita ambiklah, akak pun cam tu jugak.. kekadang akak refer magazine luar negeri, cantik giler diaorg punya decor...
mane yg berkenan aka ikut kat umah akak ni...
salam dynaz, jumpa lagi...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網


ShoutMix chat widget